Informatie over de recordpoging

de vier mannen

De laatste week van de schoolvakantie staat bij de Zuidlaarder Tennis Club (ZTC) al negen jaar in het teken van het Hoogzomerkamp. Een week vol tennisplezier, op en naast de baan. Vanaf vrijdagmorgen 16 augustus 9 uur wordt deze tennisweek afgesloten met een wel heel bijzonder evenement: de Guinness-wereldrecordpoging.

De 2 ½ dag die de poging in beslag gaat nemen staat in het teken van tennis en veel activiteiten eromheen. Zowel overdag als ’s avonds vinden activiteiten plaats op de banen en daaromheen. Alles is bedoeld om veel mensen en publiciteit te krijgen voor de wereldrecordpoging. Verwacht wordt dat heel veel bezoekers getrokken worden naar het tennispark. Met ludieke activiteiten, toptennis en demonstraties, nachttoernooien, goede bands en muziek, eten en drinken en natuurlijk de continu doorspelende tennissers belooft het een ongelooflijk spektakel te worden.

De organisatie

De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door de Zuidlaarder Tennis Club. Op veel gebieden wordt de organisatie gesteund. Belangrijk zijn de medische ondersteuning en de notariële ondersteuning bij dit officiële wereldrecord. Alles moet volgens het boekje verlopen.

Het wereldrecord wordt officieel begeleid door notariaat Zuidlaren. Erwin Akkerman heeft als notaris ervaring met Guinness Wereldrecords en zal ook deze poging beoordelen en begeleiden.

De medische begeleiding wordt verzorgd door Fysiotherapeut Ludinge.  Having Perdon en Mariska Luning helpen de spelers in de voorbereiding en zijn tijdens de poging beschikbaar. Net als voldoende sportmasseurs. Ook zijn huisartsen betrokken bij de voorbereidingen.

De organisatie bestaat verder uit een grote groep vrijwilligers, waaronder de jeugdige deelnemers aan het Hoogzomerkamp. Samen zorgen zij ervoor dat er bijna 60 uur lang activiteiten zijn. Op die manier kunnen we als club en als Zuidlaarders de spelers ondersteunen.

De spelers

Vier spelers nemen deze monsteruitdaging aan. Het zijn Rob Hamersma, Andre Poel, Sipke de Hoop en Wichard Heidekamp.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: